Ez a honlap cookie-kat használ, melyek segítenek a minőségi szolgáltatásban. A honlap használatával Ön elfogadja, a cookie-k használatát.

Fakro tetőtéri ablakok

FAKRO tetőtéri ablakok - már 25 éve a vevők szolgálatában.

A FAKRO tetőtéri ablakokat nagyfokú energiatakarékossággal tervezik, fontos szempont a fűtési költések csökkenthetősége, a fokozott biztonság, és a kényelmes használat.

Optimális energiagazdálkodást tesznek lehetőve - bőséges mennyiségű természetes fény beengedése mellett. Bizonyos szerkezeteknél akár 0,58 W/m2K hőtechnikai értéket is el lehet érni!

Ablakaink a III. biztonsági osztályba sorolhatóak - megerősített vasalatok, fa- és zárszerkezeti elemek, fémprofil-merevítés.

Funkcionalitás tekintetében a FAKRO elsőként vezette be a kilincsek a szárny alsó részén való elhelyezését, így azok mindig könnyen elérhetőek, amelyek előnyeit más gyártók is átvettek. A nyílászárók automata tokszellőzővel vannak ellátva, amely még nyitott állapotban is kiváló vízzárással rendelkezik, véd a por és a rovarok bejutása ellen. A kiegészítő tömítés és a szárny rávezető rendszer pedig nagyfokú  hőszigetelő képességgel rendelkezik.

Az ablakok típusait, szerkezetét mindig az adott helyiségre jellemző páratartalom szerint kell megválasztani! Lehet natúr hatású faanyag, amely normál, vagy alacsony páratartalmú helyiségek nyílászárójaként alkalmas, lehet poliuretán lakkal bevont faanyag a magas páratartalmú helyiségekbe, illetve ALU-műanyag PVC-profil, amely a tartósan magas páratartalmú helyiségekbe megfelelő.

Üvegezés tekintetében rengeteg variáció áll rendelkezésre, az alap két rétegű hőszigetelt üvegezéstől kezdve a passzív házakhoz  való, vagy betörésgátló üvegezésig széles a választék.

Funkciójukat tekintve a nyílászárók lehetnek panoráma, billenő, felnyíló-billenő, megemelt forgástengelyű, tetőerkély vagy térdfal ablakok.
Mindemellett billenő ablakaink kaphatóak nedvességnek fokozottan ellenálló, távvezérléses, extra hőszigetelő, illetve a betöréssel szemben megnövelt védelemmel rendelkező Secure kivitelben is.

Az ablakokhoz tartozó burkolókeretek elengedhetetlenek a tetősíkba való helyes beépítéshez. Ez teszi lehetővé az ablak és a tetőfedő anyag közötti vízzáró csatlakozás létrehozását. Feladata a szél elleni védelem, valamint az esővíz és a hő összegyűjtése és elvezetése.

Komfortosabbá tehetjük ablakainkat a FAKRO kiegészítőkkel, amelyeknek nem csak dekorációs szerepük van, de hasznos funkcióval is rendelkeznek. Ilyenek pl. a külső redőnyök, a különféle rolók, rovarhálók, távműködtetők, távvezérlések is.

A FAKRO család rendelkezik továbbá tetőkibúvó ablakokkal (akár hőszigetelt változatban is), füstelvezető ablakokkal (amely teljes terhelés mellett 51 másodperc alatt nyílik 75º szögbe), fénycsatornákkal (amelyek flexibilisek, vagy merevfalúak, kupolás, vagy sík kivitelűek).

Céginformációk

SUDÁR ABLAKRENDSZEREK Kft.

Cím: 7000 Sárbogárd, Ady Endre u. 168
E-mail: info@sudarablakrendszerek.hu
Telefon: +36(25)462-078
Mobil: +36 (20)216-7202; +36 (20)533-0833
Fax: +36(25)462-078

Általunk támogatott események

  • Cross Majális, Székesfehérvár
  • Tuning találkozó, Sárbogárd
  • Nagyközségi Sport Club, Sárosd
  • Szabadegyháza SC, Szabadegyháza
  • Papföldi gyereknap
  • Fogathajtás, Sárbogárd
  • Tinódi Szüreti Mulatság, Sárbogárd
  • Aratóbál, Pusztaegres