Ez a honlap cookie-kat használ, melyek segítenek a minőségi szolgáltatásban. A honlap használatával Ön elfogadja, a cookie-k használatát.

Zsalúzia

Különleges kültéri árnyékolás - Zsalúzia

A zsalúzia ötlete eredeitleg a reluxából indult ki, szerettek volna egy hasonló árnyékolási megoldást is kültérre. Az első zsalúziák még a reluxánál is megtalálható C típusú lamellákból készültek (a lamella formája a C betűre hasonlít), majd a fejlesztéseknek hála megjelentek a Z, illetve az S-lamellás kivitelek is. 
A lamellák dőlésszögének változtatásával a beáramló fény erősségét lehet befolyásolni. Zárt állapotban a lamellák és a nyílászáró között a levegő nem tud mozogni, így jobb szigetelést is el lehet vele érni.
Alkatrészei kopásállóak, a lamellákat pedig úgy lakkozák, hogy időjárásállóak és színtartóak legyenek.
Működtetése lehet kézi (kurblis), illetve motoros, ez utóbbinál a kapcsolós, vagy távirányítású kivitel kérhető. Extraként szél- és fényérzékelővel ellátott zsalúziákkal is rendelkezünk.

Alkatrészei kevlár erősítésűek, UV sugárzásnak ellenállnak, nem kopnak. 

Zsalúziáinkkal nagy méretű nyílászárók külső árnyékolása is megoldható, biztosítják a zajvédelmet, és nem igényelnek rendszeres karbantartást, kialakításuk hőhídmentes, teljesen elrejthető (elvakolható) tok- és lefutósínrendszerrel rendelkeznek.

Hogy mindenki számára a legmegfelelőbb terméket tudjuk biztosítani, nem csak a lamellák kialakításában, de a tokredszerekben, a takarólemezekben és a lemeztokokban is többféle variáció megtalálható

Céginformációk

SUDÁR ABLAKRENDSZEREK Kft.

Cím: 7000 Sárbogárd, Ady Endre u. 168
E-mail: info@sudarablakrendszerek.hu
Telefon: +36(25)462-078
Mobil: +36 (20)216-7202; +36 (20)533-0833
Fax: +36(25)462-078

Általunk támogatott események

  • Cross Majális, Székesfehérvár
  • Tuning találkozó, Sárbogárd
  • Nagyközségi Sport Club, Sárosd
  • Szabadegyháza SC, Szabadegyháza
  • Papföldi gyereknap
  • Fogathajtás, Sárbogárd
  • Tinódi Szüreti Mulatság, Sárbogárd
  • Aratóbál, Pusztaegres