Ez a honlap cookie-kat használ, melyek segítenek a minőségi szolgáltatásban. A honlap használatával Ön elfogadja, a cookie-k használatát.

Schüco alumínium rendszerek

Általános tudnivalók

A SCHÜCO alumínium szerkezetek a legkülönbözőbb elvárásoknak képesek megfelelni, a bejárati portálok és függönyfalak előnyei az építészek és a felhasználók számára is kézzel foghatóak: tökéletes részletmegoldások, gondosan kidolgozott rendszerek.

A SCHÜCO termékek kiemelkedő minőséget képviselnek, mely az építtetők és a beruházók számára hamar megtérülő befektetést jelent. Valamennyi termék esetében a műszakilag tökéletesen működő funkcionalitás mellett mindenekelőtt a korszerű és stílusos design kerül reflektorfénybe. Legyen szó vasalatokról, üveglécekről, kilincsekről vagy kiváló felületkezelésről: a Schüco sokszínű design választékkal rendelkezik és így korlátlan szabadságot nyújt a legkülönbözőbb formák és stílusok megvalósításához.

Egyedi elképzelések és stílus megvalósításához átfogó rendszer-kiegészítőkkel rendelkezünk. Az új ablakvasalatok nagyvonalú méreteket és transzparens építészeti megoldásokat tesznek lehetővé.

A minősített rendszermegoldások széles skálájú kivitelben állnak rendelkezésre - fix-, nyíló-, bukó-, bukó-nyíló, középen felnyíló-, tokosztott-, vagy akár speciális hő- és füstelvezető-, légutánpótló-, tűzgátló-,menekülő-, vagy vészkijárati szerkezetek. A tudatosan hangsúlyos vagy az ablakba beleolvadó, kiemelt vagy a profilba rejtett vasalat az esztétikus megformálás része.

A profilokba rejtett vasalatok megszakítás nélküli, tiszta vonalvezetést biztosítanak, ezenkívül a falcsatlakozásoknál minimális profilszélesség alkalmazását teszik lehetővé.

 

Egy SCHÜCO ablak stílusos belső oldali nézetének kialakításához design-üvegszorító lécek számtalan fajtája áll rendelkezésre. A gazdag választék a legkülönbözőbb vastagságú üvegek beépítését teszi lehetővé, számtalan különböző megformálással: lágy vonalú lekerekítés vagy konzekvensen szögletes vonalvezetés egyaránt megvalósítható.

 

A szerkezetek színének kiválasztásában a rendszer nem ismer korlátokat. Így például a felületek festése valamennyi RAL-színben lehetséges, és különféle dekorációs textúrák is választhatók. A  hőhídmentes profilok kívül-belül más-más színre porszórhatóak.

 

Elegáns rendszer-kilincsek teszik teljessé a SCHÜCO alumínium ablakok attraktív megjelenését. A kilincsek karcsú geometriájú vonalvezetését nem zavarja meg sem a profilba süllyesztett áttétel, sem a rögzítő rozetta. Mindezek mellett számos formai variációból választhatunk még az anyag, a stílus és a felületkezelés tekintetében.

 

A felületkezelés keretén belül szakemberek gondoskodnak arról, hogy az alumínium felületek kifogástalan minőségű felületkezelést kapjanak. Az alumínium profilok és épületszerkezetek felületkezelése kizárólag válogatott üzemekben történik. Előnye: egy partner és egy szavatosság a profilrendszerekre és a felületkezelésre egyaránt.

Céginformációk

SUDÁR ABLAKRENDSZEREK Kft.

Cím: 7000 Sárbogárd, Ady Endre u. 168
E-mail: info@sudarablakrendszerek.hu
Telefon: +36(25)462-078
Mobil: +36 (20)216-7202; +36 (20)533-0833
Fax: +36(25)462-078

Általunk támogatott események

  • Cross Majális, Székesfehérvár
  • Tuning találkozó, Sárbogárd
  • Nagyközségi Sport Club, Sárosd
  • Szabadegyháza SC, Szabadegyháza
  • Papföldi gyereknap
  • Fogathajtás, Sárbogárd
  • Tinódi Szüreti Mulatság, Sárbogárd
  • Aratóbál, Pusztaegres