Ez a honlap cookie-kat használ, melyek segítenek a minőségi szolgáltatásban. A honlap használatával Ön elfogadja, a cookie-k használatát.

Schüco FW 50+ Függönyfalak

Innovatív megoldás sokféle variációs lehetőséggel - Schüco FW 50+ Függönyfalak

A SCHÜCO függönyfal-rendszerek olyan sokféle variációs lehetőséget kínálnak, melyekkel a leginnovatívabb koncepciójú szerkezeti elképzeléseket is meg lehet valósítani, egyedi tervek alapján. Filigrán bordákból épülő függönyfalak, nagy átmérőjű üvegkupolák, és strukturális üvegezésű függönyfal szerkezetek teszik lehetővé az egyéni, a mással össze nem téveszthető építészeti megoldások kiteljesedését.

Geometriai szempontból legmagasabb igényű üvegtetőszerkezetek - árkádok, üvegkupolák, üvegpiramisok, boltívek - is meggyőző kialakításban és problémamentesen építhetők meg az FV 50+ üvegtetőszerkezetek segítségével. Különösen olyan nagy léptékű beruházások esetében, mnt amilyenek a bevásárló központok, közintézmények, szállodák, kiállítótermek és szabadidő központok valósulhatnak meg nagy fesztávú, elegáns építészeti megformálású üvegtetők.

A nagy felületű strukturális üvegezésű homlokzatok impozáns külső megjelenéssel az FW 50 + SG rendszerből készülhetnek. Kisebb szerkezetek esetén is ajánljuk ezt a strukturális üvegezésű, feltünően esztétikus függönyfalat. A teljesen sík üveghomlokzat megjelenést belső oldalról látszó profilok alkalmazásával valósítható meg. Kívülről kizárólag üvegfelületeket látunk, vékony árnyékfugákkal.

A gyakorlatban kitűnőre vizsgázott, jül bevált multifunkciós FW 50+ rendszerek segítségével a legkülönbözőbb függönyfal és üvegtető koncepciók korlátozás nélkül megvalósíthatóak. A rendszer-kompatibilitásnak köszönhetően az FW 50+ függönyfalak Európa legkeresettebb rendszerei közé tartoznak.

 

 

Építőipari mesterdíj Kiváló Építési Termék

Céginformációk

SUDÁR ABLAKRENDSZEREK Kft.

Cím: 7000 Sárbogárd, Ady Endre u. 168
E-mail: info@sudarablakrendszerek.hu
Telefon: +36(25)462-078
Mobil: +36 (20)216-7202; +36 (20)533-0833
Fax: +36(25)462-078

Általunk támogatott események

  • Cross Majális, Székesfehérvár
  • Tuning találkozó, Sárbogárd
  • Nagyközségi Sport Club, Sárosd
  • Szabadegyháza SC, Szabadegyháza
  • Papföldi gyereknap
  • Fogathajtás, Sárbogárd
  • Tinódi Szüreti Mulatság, Sárbogárd
  • Aratóbál, Pusztaegres